Обадате ни се
+359 882125212

Летиция Мебел ООД - Производство на мека мебел

Фирма Летиция Мебел ООД e частна българска мебелна компания, която започва своята активна дейност през далечната 1993 г в град Монтана, България, като специализирано в производството на мека мебел дружество.
Нашата фирма непрекъснато се стреми да се развива и разраства , като се откроява с коректност, професионализъм и голямо разнообразие от продукти с актуален дизайн .

 

Фабриката

 Производствената площ на нашата фабрика е разположена на 2000м2 и е оборудвана с най-съвременните технологични изисквания за производство на мебели. Фирмата разполага със следните машини с цифрово управление:

- CNC рутер за разкрояване и разпробиване на ПДЧ - гаранция за качество и висока ефективност

- Нови шевни машини двоен, троен и иглен транспорт за шиене на дебели платове и естествена кожа

- Шевни машини с дълго рамо


От 2002 година работим успешно с германски специалисти, които в комбинация с висококачествени материали и добре обучен екип от професионалисти подобряват удобството и качеството на произвежданите от нас мебели. Фирмата разполага със затворен цикъл на производство, което гарантира гъвкавост, точно планиране на производствените процеси и кратки срокове за изпълнение на възложените поръчки. Ние разполагаме с богата гама цветове на висококачествени платове и естествени кожи от Италия, Белгия, Полша и Германия.

 

Експорт


Мебелите с търговска марка „Летиция Мебел” са добре познати, както на българския пазар, така и в чужбина. Над 95% от общото производство на фирмата се изнася за външни пазари - Германия, Холандия, Франция, Великобритания и САЩ. 

 

Изложения

От дълги години фирма Летиция Мебел ООД е редовен участник на изложения и форуми в страната и чужбина. Всяка година нашата фирма успешно представя новите модели на на най-големите и престижни изложенията за мебели в Германия- IMM Köln и MOW Bad Salzuflen.

Целта ни е да създадем постоянни партньори, както и да печелим доверието на нови мебелни магазини, архитекти , проектанти и дизайнери. Действията и намеренията на фирмата са насочени към постоянното разработване на нови модели мека мебел за дома, офиса и хотела , които успешно да задоволяват потребителското търсене и нужди на пазара.

Доставка

До всяка точка на България само за няколко дни

Време за производство

В рамките на 3-4 седмици след поръчка

Клиенти

Ние работим на едро и с индивидуални клиенти

Високо качество

Благодарение на 20 годишен опит

Добри оферти

Ние предоставяме изгодни оферти

Достъпност

Предлагаме винаги конкурентни цени